TOD Bolu temsilciliği açıldı

Türkiye Ormancılar Derneği Bolu İl Temsilciliği törenle açıldı.

TOD Bolu temsilciliği açıldı
26.03.2015 - 22:33

Türkiye Ormancılar Derneği Bolu İl Temsilciliği Bolu Valisi Aydın Baruş'un da katıldığı bir törenle açıldı.

Özel İdare İş Merkezi’nde bulunan Türkiye Ormancılar Derneği İl Temsilciliği’nin açılışına Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Yardımcıları Hakkı Loğoğlu ile Gürkan Karaman, Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin ve davetliler katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Türkiye Ormancılar Derneği İl Temsilcisi Kanber Öztoprak, derneklerinin kuruluş amaçları hakkında bilgiler vererek katılımcılara teşekkür etti. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise tabiatın kalbinde, tabiatı sevdirmeye çalışan bir derneğin açılışında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Bolu Valisi Aydın Baruş da konuşmasında Bolu'nun saklı kalmış bir çok güzelliği olduğuna vurgu yaparak, "Bolu ilimiz sahip olduğu tabii varlıkları itibari ile Türkiye'nin incisi konumundadır. Her bir köşesinde Bolu bir hazine saklıyor. Bizim görevimiz bu hazinenin gün yüzüne çıkmamış değerlerini ortaya çıkarmaktır. Kamu kurumları olarak bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarda bizim elimiz kolumuz olacak, bize yardımcı olacak ve bizi olumlu yönde sevkedecek olan sivil toplum kuruluşlarımız büyük bir önem taşıyor. Bu anlamda Bolu'nun şimdiye kadar keşfedilmemiş olan hazinelerinin, orman harikalarının ortaya çıkarılması, tabii varlıkların ortaya çıkarılmasında Türkiye Ormancılar Derneğinin bizlere büyük katkıları olacağına inanıyorum. Yapacağımız çalışmalarda bizlere destek olacaklarını biliyorum. Biz de her türlü desteği kendilerine vereceğiz ve Bolu'nun bu hazinesini tüm dünyaya tanıtma açısından önemli çalışmalar yapılacağına inanıyor, derneğimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Türkiye Ormancılar Derneği Bolu İl Temsilciliğinin açılışı gerçekleştirildi.


Editör: E. Candan