Sanat merkezinden Yılmaza ziyaret

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi hocaları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı ziyaret etti.

Sanat merkezinden Yılmaza ziyaret
22.03.2015 - 10:58

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi hocaları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, tüm hocalara çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ilerleyen dönemlerde kültürel ve sanatsal projelere daha çok bütçe ayıracaklarını söyledi.

Sanatın her dalında eğitim veren Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde görevli hocalar Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu’nun da bulunduğu ziyarette sohbet konuşan Başkan Yılmaz;

“Sanat merkezimizde hemen hemen sanatın her dalında kurslar açıyor ve eğitimler veriyorsunuz. Bu çabanızdan dolayı öncelikle sizleri kutluyorum. Bizler sizlerin bu çabalarınızı yakından görüyor ve elimizden geldiği kadar sizlere destek oluyoruz. Bizden ne isteğiniz olursa derhal çözmek için buradayız ve hizmetinizdeyiz. Bolu’da 2 dönemdir büyük projelere imza arıyoruz ki bu sebeple kültürel ve sosyal projelere çok ağırlık veremedik. Fakat yavaş yavaş büyük projelerimizi bitireceğiz ve ilerleyen dönemlerde kültürel, sosyal faaliyetlere daha çok bütçe ayırıp Bolu’yu bu anlamda etkin bir şehir yapacağız. Burada sizlere de büyük rol ve görev düşmekte ve inşallah hep birlikte bunu başaracağız. Çalışmalarınızdan ve ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Yılmaz, ziyarette Minyatür ve Tezhip hocası Ebru Kömürel Bursalı tarafından hediye edilen minyatür tabloyu ve Hat Sanatı hocası Güldane Can tarafından hediye edilen Yavuz Sultan Selim’in Şah İsmail’e yazdığı şiirin hat ile yazılmış halini çok beğendi ve hocalara emeklerinden dolayı teşekkür etti.


Editör: E. Candan