Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri de dizüstü bilgisayar aldı

Bolu Belediyesi’nin Eğitime %100 Destek Projesi kapsamında, Bolu Merkez İlçedeki lise ve dengi okullardan mezun olan ve 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde üniversitelerden birinin yüksek lisans ve doktora programlarına kayıt yaptırmış 35 öğrenciye laptopları törenle dağıtıldı.

Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri de dizüstü bilgisayar aldı
5.03.2015 - 20:51

Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Eğitime %100 Destek Projesi kapsamında bu yıl ikinci defa yüksek lisans ve doktora öğrencilerine laptop hediye edildi. Bolu Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen törene Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, “Bolu Merkez İlçedeki herhangi bir liseden mezun olup yükseköğrenim yapan öğrencilere laptop dağıtan tek belediye Bolu Belediyesidir. Yüksek lisans ve doktora yapan öğrencilere de bu yıl ikinci defa laptop veriyoruz. Bütün amacımız ülkemizi emanet edeceğimiz gençliğimizi iyi yetiştirmek, onlara eğitim konusunda destek olmaktır. Bu projemizin diğer belediyelere de örnek olmasını diliyor ve gençlerimizi tebrik ediyorum” dedi. Törende laptop alan öğrenciler ve veliler ise, Bolu Belediyesi’nin eğitime destek anlamında hayata geçirdiği bu projeyi ve başta Alaaddin Yılmaz olmak üzere tüm emeği geçenleri kutlayarak teşekkür ettiler.


Editör: E. Candan