İl Genel Meclisi Mart ayı toplantıları başlıyor

İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantıları 02 Mart Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca sürecek toplantılarda yine önemli gündem maddeleri görüşülüp karara bağlanacak.

İl Genel Meclisi Mart ayı toplantıları başlıyor
27.02.2015 - 19:24

İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantıları 02 Mart Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca sürecek toplantılarda yine önemli gündem maddeleri görüşülüp karara bağlanacak.

Yaşar Yüceer başkanlığında gerçekleşecek olan İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantıları Pazartesi günü başlayacak.

 

02 MART PAZARTESİ

Toplantıların ilk günü Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet hizmet aracı satın alınmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporun görüşülmesi ile başlayacak. İl Özel İdaresi demirbaş kayıtlarında bulunan 14 AU 207 plakalı Toyoto Corolla marka aracın İl Milli Eğitim

Müdürlüğüne devrinin yapılması talebinin ele alınacağı toplantıda ayrıca Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünün ödenek kaleminde bulunan,  Göynük İlçesi Köye Yönelik Hizmetlerde kullanılmak üzere yardım bölümündeki 22.000 TL. ödeneğin Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünün Göynük İlçesi Köye Yönelik Hizmetlerde kullanılmak üzere yardım bölümüne aktarılması ve  Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünün ödenek kaleminde bulunan,  Mudurnu İlçesi Köye Yönelik Hizmetlerde kullanılmak üzere yardım bölümündeki 140.000 TL. ödeneğin Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünün Mudurnu İlçesi Köye Yönelik Hizmetlerde kullanılmak üzere yardım bölümüne aktarılması talebi görüşülüp karara bağlanacak.

 

03 MART SALI

Salı günü devam edecek toplantıda ilk olarak Yeniçağa İlçesinde İlçe İnsan Hakları Kurulu oluşturulması kapsamında Kurul Üyeliği için İl Genel Meclisinin seçilen üyeleri arasından bir adet üye seçilecek. İlimiz, Göynük İlçesinin muhtelif köylerinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere ihtiyaç olan 150.000 TL. ödeneğin Göynük Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına aktarılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelecek raporu görüşecek olan meclis üyeleri İl Özel İdaresinde çalışan işçilerin Toplu İş Sözleşmelerinin yürütülmesinde, İl Özel İdaresi Adına Türk Ağır Sanayi ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikasına (TÜHİS) 2015 yılı Üyelik aidatı olan 18.200 TL. nin ödenmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporu görüşüp karara bağlayacak.

 

04 MART ÇARŞAMBA

İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantılarının Çarşamba günü gerçekleşecek oturumunda da ilk olarak Merkez İlçe Sazakkınık ve Bünüş köylerine içme ve kullanma suyu tahsisinin yapılmasına ilişkin Çevre ve Sağlık Komisyonundan gelen raporlar görüşülecek. Merkez İlçe, Dereceören köyü, hudutlarında Q=0,07 lt./sn.lik  Eyreltilik su kaynağı ve  Q=0,07 lt./sn.lik  Eyreltilik-2  su kaynağı  olmak üzere toplam Q=0,14 lt./sn.lik su kaynağının kira süresinin belirlenmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu ve Çevre ve Sağlık Komisyonundan gelen raporun görüşülmesi ile toplantı sona erecek.

 

05 MART PERŞEMBE

Meclis üyeleri Perşembe günü gerçekleşecek toplantıda, Merkez İlçe Avdan köyü, Topyeri mevkii, tapunun 1 pafta,179 numaralı parsel için II. Konut Alanı amaçlı hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planının  onanması, Göynük İlçesi. Umurlar köyü, Halkköyü mevkii tapunun H25-b-18-a pafta, 211 ada 1 numaralı parsel için hazırlanan 1/1000 ölçekli Tarımsal ve hayvancılık amaçlı imar planının  onanması ile ilgili İmar ve

Bayındırlık Komisyonundan gelen raporları görüşüp karara bağlayacak. Toplantıda ayrıca Mengen İlçesinde bulunan Atatürk İlkokulunun yeniden yapılabilmesi için ödenek konulmuş olup, bu konu ile ilgili  Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonundan gelen rapor görüşülüp karara bağlanacak.

İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantıları Cuma günü gerçekleşecek oturumla sona erecek. 

Haber Umut Dura


Editör: E. Candan