Fahrettin Yokuş Boluda kaza geçirdi

Bolu’da bir otelde düzenlenen toplantıya katıldıktan sonra Sakarya’ya gitmek için yola çıkan Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Bolu’da kaza geçirdi.

Fahrettin Yokuş Boluda kaza geçirdi
26.02.2015 - 17:53

Bolu’da bir otelde düzenlenen toplantıya katıldıktan sonra Sakarya’ya gitmek için yola çıkan Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Bolu’da kaza geçirdi. Yokuş, kazadan yara almadan kurtuldu. 
Edinilen bilgiye göre kaza, Karaçayır Mahallesi’nde bulunan Siteler Camii önünde meydana geldi. Bir otelde katıldıkları toplantının ardından Sakarya’ya hareket eden, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş’un içinnde bulunduğu Özkan Temizer idaresindeki 06 TBS 54 plakalı makam otomobili ile, Ali Gülgönül idaresindeki 14 AH 105 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, toplantının yapıldığı otele geri dönerek, geceyi Bolu’da geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza tutanağıyla ilgili taraflara yardımcı olurken, araçlar kısa sürede olay yerinden kaldırıldı.


Editör: E. Candan