Hakkı Fidan destek arayışlarına çıktı

Ziraat Odası Başkanlığı'na aday olan Hakkı Fidan, kendisine destek veren delegelerle birlikte Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Hakkı Fidan destek arayışlarına çıktı
28.01.2015 - 11:45

Ziraat Odası Başkanlığı'na aday olan Hakkı Fidan, kendisine destek veren delegelerle birlikte Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Parti binasında İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ile bir araya gelen Fidan, "Göreve gelirsek birlikte çalışmaya ve Bolu'muza hizmet etmeye hazırız" dedi.

Şubat ayında yapılacak Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan İsmail Yamantürk'e rakip olmaya hazırlanan Hakkı Fidan, ilk ziyaretini Ak Parti'ye gerçekleştirdi.

Salı günü saat 15.00'te gerçekleşen ziyarette Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ve Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ile bir araya gelen Fidan'a aralarında ziraat mühendisi, çiftçi ve çeşitli iş kollarına mensup oda delegeleri de destek verdi.

"BİRLİKTE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ"

150 Delegesi bulunan Ziraat Odası'nın Şubat ayı içerisinde yapılacak kongresinde aday olacağını açıklayan Hakkı Fidan, "Bolu çiftçisini daha iyi temsil etmek üzere bu göreve talip oluyorum.Bu nedenle de arkadaşlarımızla birlikte ilk ziyareti sizlere yapmayı uygun gördük. Delegelerimiz teveccüh gösterir ve göreve gelirsek birlikte çalışmaya ve Bolu'muza hizmet etmeye hazırız." diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'te Hakkı Fidan'a başarılar diledi. Tecrübeli İl Başkanı,"Öncelikte sizlere çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyoruz. Ziraat Odası bizler açısından büyük önem arz ediyor. Bugüne kadar bütün üreticilerimize ve çiftçilerimize hizmet noktasında Ziraat Odası ile ele ele vermeye gayret gösterdik. Rabbim yapılacak kongrede kim daha fazla hizmet edecekse ona bu görevi nasip etsin inşallah.Bizlerin ve sivil toplum örgütlerinin tek bir amacı var o da; hizmet etmek. Ak Parti il teşkilatları olarak, bugün olduğu gibi yarında ilimizde tarımın gelişmesi ve yaşanılan sorunların çözümü için her türlü hizmete ve desteğe her zaman hazırız" diye konuştu.

"BOLU'DA CİDDİ YATIRIMLAR YAPILDI"

Konuşmasının devamında hükümet her zaman çiftçinin yanında olduklarını belirten Coşkunyürek, "Bizler bugüne kadar hep tarımın ülkemiz açısından önemini bilerek hareket ettik. Çok şükür bunun meyvelerini aldık" dedi. Tarımsal kalkınmayı sağlamak için Bolu'da da ciddi yatırımlar yapıldığını kaydeden Coşkunyürek, konuşmasında "İktidarımız boyunca elbette Bolu'muza da ciddi yatırımlar yapıldı. Yaklaşık 5-6 ay önce temelini attığımız Gerede-Dörtdivan Tekke Barajı da bunlardan bir tanesi. Kapalı sulama sistemleri ile birlikte 300 milyon TL'yi bulan yatırım bedelli baraj tamamlanınca 155.230 dekar tarım arazisi sulanacak ve çiftçilerimiz büyük kazanç sağlayacak. Ayrıca, Kıbrıscık Alanhimmetler Barajı, Göynük Gökçesaray Göleti, Bolu'nun sulama sistemini kapalı sisteme alınması ve Bolu ovasında oluşturacak yeni sulama alanları ile nitelikli tarıma geçilecek. Böylelikle de gelir getirici ikinci ürün yetiştirilebilecek.Onun için burada Ziraat Odası'na büyük görev düşüyor" ifadelerine yer verdi.


Editör: E. Candan