Bolunun yeni markası TABİATIN KALBİ BOLU

'Tabiatın Kalbi Bolu' markası artık, Bolu'daki tüm oteller, turizm işletmeleri ve gezi organizasyonlarını birleştiriyor ve Bolu'nun yeni yüzü oluyor.

Bolunun yeni markası TABİATIN KALBİ BOLU
25.12.2014 - 20:00

'Tabiatın Kalbi Bolu' markası artık, Bolu'daki tüm oteller, turizm işletmeleri ve gezi organizasyonlarını birleştiriyor ve Bolu'nun yeni yüzü oluyor.

Bolu'nun marka ismi olacak ve tanıtımı yapılacak sistem ile başka şehirlerden veya ülke dışından gelecek tüm turistler bu sistem üzerinden yönlendirilecekler.

'Tabiatın Kalbi Bolu' markası artık Bolu'nun yeni yüzü oluyor. Oluşturulan sistem ile Bolu'daki tüm oteller, turizm işletmeleri ve geziler bu sistem ile organize edilecek ve yurt içi yada yurt dışından gelecek turistler buradan yönlendirilecek. Batı Karadeniz Turizm Otelciler Derneği (BAKTOD) tarafından hazırlanan, MARKA'nın destekleri, Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesinin koordinesinde oluşturulan 'Tabiatın Kalbi Bolu' sisteminin tanıtımı yapıldı.

Yapılan tanıtım toplantısına Vali Ahmet Zahteroğulları, Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Kültür ve turizm Müdürü Hasan Kaplan ile ilimizdeki otel işletmecileri ve turizm şirketi temsilcileri katıldı.

Tanıtım toplantısında İnan Kalaycı tarafından sistemin işleyişi, oluşturulan web sitesi, kurumsal kimlik çalışmaları, Bolu'daki gezilecek yerlerin haritası gibi konularda katılımcılara detaylı bilgiler aktarıldı.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR?

'Tabiatın Kalbi Bolu' markası ile oluşturulan sistem sayesinde Bolu'ya yurtiçi veya yurtdışından Bolu'ya gelecek turlar veya bireysel ziyaretler için bir iletişim noktası oluşturulacak. Tanıtımı yapılacak siteden hangi etkinlik isteniyorsa, hangi otelde kalınacaksa veya hangi ilçe-doğal güzellik alanına gidilecekse online olarak bildirim yapılacak veya sitede yer alan iletişim numarasından irtibata geçilip kişi veya grupların istediği turizm çeşidi için randevu alınacak.

"BOLU TÜM TURİZM AKTÖRLERİ İLE BÜYÜYECEK"

Tanıtım toplantısında konuşan Vali Zahteroğulları, Bolu'nun artık 'Tabiatın Kalbi Bolu' ismi ve markası ile tanıtımının yapılacağını kaydederek, "Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlimizin tanıtımı artık bu isim ile olacak. İlk olarak ben kendi kartvizitime bu markayı koyduracağım. Bu isim ile Bolu'nun tanıtımını yapıp, tüketiciye ulaşacağız. Büyük şehirlerde billboardlarda bu marka ismi ile tanıtım yapacağız. televizyon ve gazete reklamlarında tanıtım yapılırken yine bu marka kullanılacak. İnsanlara Bolu'ya gelmelerini özendirmeliyiz. Bu sistem sayesinde hem Bolu'nun tanıtımını yapacağız, hem de tüm turizm aktörlerimiz ile birlikte büyüyeceğiz" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bizde Belediye olarak üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve ilimizin tanıtımını en iyi şekilde yaparız" dedi.

Toplantının devamında ise soru cevap kısmına geçilerek, katılımcılar merak ettikleri yada eklenmesi gereken konuları aktardılar.


Editör: E. Candan