Zahteroğulları okul ziyaretlerine devam ediyor

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları okul ziyaretlerine devam ediyor.

Zahteroğulları okul ziyaretlerine devam ediyor
25.12.2014 - 19:45

Her Perşembe bir okula giderek incelemelerde bulanan Vali Zahteroğulları son olarak ise İzzet Baysal Anadolu Lisesi'ne giderek incelemelerde bulundu.

Her Perşembe günü bir okula giderek incelemelerde bulunan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, bu Perşembe gününü İzzet Baysal Anadolu Lisesi'ne ayırdı. İlimizin başarılı okullarından olan İzzet Baysal Anadolu Lisesi'ndeki ziyarette Vali Zahteroğulları'na İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu da eşlik ederken, Vali Zahteroğulları'nı Okul Müdürü Uğur Sönmezel, okul öğretmenleri ve Okul Aile Birliği karşıladı. Vali Zahteroğulları okul ziyaretinde ilk olarak Okul Aile Birliği ile bir araya geldi.

Okul ile ilgili sohbet havasında geçen buluşmanın sonunda ise Okul Müdürü Uğur Sönmezel, okulun fiziki yapısı mevcut ve derslik durumları, başarı ortalaması gibi durumlar hakkında Vali Zahteroğulları’na brifing verdi. Okulun eksikliklerini not alan Vali Zahteroğulları, eksikliklerin giderilmesi için Milli Eğitim Müdürü Çavuşoğlu'na talimat verdi.

Vali Zahteroğulları, İzzet Baysal Anadolu Lisesi ziyaretinde daha sonra ise öğretmenler ile bir araya geldi. Bolu'nun eğitim alanındaki fiziki koşullar ve öğretmen sayısı bakımından Türkiye'nin sayılı illeri arasında olduğunu kaydeden Vali Zahteroğulları, "Bunda değerli büyüğümüz Allah rahmet eylesin İzzet Baysal'ın katkıları çok büyük. Bizim idareciler olarak görevimiz her kurumda olduğu gibi eğitimde de eksiklikleri tamamlamak ve daha iyi şartlar altında eğitim verilmesini sağlamaktır.

Her imkanımız var iken sizlerden de başarılar bekliyorum. Şartlarımız, kadrolarımız iyi. Türkiye'de il olarak imkanlar bazında, fiziki şartlar bazında gerçekten çok iyi bir yerdeyiz. Bu eğitim yılının başında tüm kadrolarımızı tamamladık. Eksiğimiz yok denenecek kadar az. O halde başarıyı yakalamamız, daha da ileriye taşımamız lazım. Ben il olarak sadece biraz daha iddialı olmayı istiyorum. Bu şehrin bu yapı ile en üst sıralarda olması lazım. Proje üretin, eksiklikleri söyleyin. Ne gerekiyorsa yapalım" şeklinde konuştu.

Daha sonra ise öğretmenler Vali Zahteroğulları'na soru ve önerilerini ilettiler.


Editör: E. Candan