Mağlubiyet devam ediyor

Boluspor, PTT 1’nci ligin 14’üncü haftasında deplasmanda Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Elazığspor’un cezası sebebiyle Mersin’de oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı karşılaşmada Elazığspor’a son dakikada penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılarda Mehmet Kuruoğlu penaltıya sebebiyet verdiği gerekçesiyle hakemden kırmızı kart gördü

Mağlubiyet devam ediyor
21.12.2014 - 18:31

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Elazığspor karşısına Özkan - Serkan Yalçın,  Mehmet Kuruoğlu, Umut Meraş, Deniz Aslan - Kibong, Bilal Gülden, İsmail, Emre Kılınç, Ali Dere- Prijovic ile çıktı.

Karşılaşmaya Boluspor hızlı başladı. Kırmızı beyazlılar, maçın hemen başlarında Prijovic ile mutlak bir gol pozisyonunda sonuç alamadı. Karşılaşmada her iki takım da ilk 20 dakikayı orta saha mücadelesi ile rakip alana gitmeye çalıştı. Dakikalar 31’i gösterdiği anda Emre Kılınç’ın sert vuruşu auta çıktı. 36’ıncı dakikada yine Emre, Deniz’in ortasına penaltı noktasından vurdu bu pozisyondan da Boluspor sonuç alamadı. 42’inci dakikada kazanılan serbest atışta İsmail Haktan, topu kaleye sert gönderdi top direğin üstünden auta çıktı. Elazığspor, Boluspor kalesine ender ataklar geliştirirken kaleci Özkan serbest atışı son anda kornere gönderdi. İlk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarı maça hızlı başlayan Boluspor oldu. 50’inci dakikada Umut sol taraftan ceza sahasına kadar girdi ortasında son anda müdahale eden Mehmet Çakır topu kornere gönderdi. Boluspor rakibine oranla topa daha çok sahip olan takım oldu. Maçta yine 72’inci dakikada kornerden gelen ortaya Emre Kılınç yatarak vurdu top az farkla auta çıktı. Elazığspor yakaladığı pozisyonlarla Boluspor kalesine gitmeye çalışırken 80’inci dakikada kontra atağa çıkan Boluspor İsmail Haktan ile sonuç alamadı. Elazığspor 82’ici dakikada tehlikeli geldi. Bu pozisyonda kaleci Özkan mutlak gol olması gereken vuruşta Elazığspor’a kalesini kapayarak gole izin vermedi. Boluspor oyuna ikinci yarının sonlarında giren Kenan Şahin ile ceza sahası içinde yakaladığı gol pozisyonuna Bilica araya girince Boluspor gol pozisyonunu değerlendiremedi. Elazığspor, Cavit ile 90 dakikada yakaladığı pozisyondan sonuç alamadı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarının oynandığı anlarda maçın berabere bitmesi beklenirken defansın arkasına atılan  topta Ömer Yıldız, Mehmet Kuruoğlu’nun önüne geçtiği pozisyonda kendini yere atınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi Mehmet Kuruoğlu da bu pozisyonun ardında kırmızı kartla cezalandırılınca sahada Boluspor, 10 kişi kaldı. Elazığspor’dan Mehmet Çakır penaltı atışını golle sonuçlandırdı. Bu golle Elazığspor maçı 1-0 kazanan taraf oldu. Boluspor ligin 14’üncü haftasında kendi sahasında Karşıyaka ile karşılaşacak.


Elazığspor: 1 - Boluspor: 0

Stat: Tevfik Sırrı Gür Stadı

Hakemler:  Volkan Bayarslan, Cemal Bingül, Kerem Ersoy

Elazığspor: Ivesa, Murat Tosun (Dk. 70 Ömer Yıldız), Mehmet Çakır, Onur Güney, David Deniz Kılınç, İzzet Yıldırım, Murat Kayalı, Muhammed Ali Doğan (Dk. 46 İmamverdiyev ), Eren Aydın, Da Silva, Murat Kalkan (Dk. 47  Hakan Bilgiç)

Boluspor: Özkan Karabulut, Deniz Aslan, Serkan Yalçın, Mbamba, Eme Kılınç, Bilal Gülden, İsmail Haktan Odabaşı (Dk. 82 Kenan Şahin), Ali Dere (Dk. 75 Ahmet Kulabaş), Mehmet Kuruoğlu, Cengiz Umut Meraş, Prijovic

Gol: Dk. 90 Mehmet Çakır (penaltı) (Elazığspor)

Sarı kartlar: Dk. 44 Muhammed Ali Doğan (Elazığspor), Dk. 15 Mbamba, Dk. 85 Cengiz Umut Meraş (Boluspor)

Kırmızı kart: Dk. 90 Mehmet Kuruoğlu (Boluspor)


Editör: E. Candan