MHPde kongre süreci başlıyor

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın yaptığı basın toplantısında partisinin kongre sürecinin 4 Kasım’da başladığını bildirdi.

MHPde kongre süreci başlıyor
20.11.2014 - 00:37

      MHP İl Başkanı Mehmet Aydın yaptığı basın toplantısında partisinin kongre sürecinin 4 Kasım’da başladığını bildirdi.

Kongrelerin 26 Şubat’ta tamamlanacağını söyleyen Aydın önce tüm ilçe kongrelerinin yapılacağını belirterek “Daha sonra il kongresi olmak üzere Kongre süreci 26 Şubat 2014 tarihi itibari ile son bulacaktır” dedi.

MHP’de kongre süreci başlıyor. İlki 6 Aralık’ta Mengen’de yapılacak olan ilçe kongreleri 2015’in Şubat ayında son bulacak.

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın yaptığı basın toplantısında iktidarı ve muhalefeti eleştirdi.

“Türkiye sürekli geriye giden, sürekli mirastan ve dünün birikiminden yiyen bir iktidar tarafından yönetilmektedir. AKP’nin ilkel ve yozlaşmış siyaset mantığının acı sonuçları her alanda hissedilmektedir. Bu zihniyetin 12 yılı deviren müflis politikaları aziz milletimizi canından bezdirmiştir. AKP; yokluk, yoksulluk, yolsuzluk ve yasak haline gelmiştir.

AKP; işsizlikle, rüşvetle, adaletsizlikle, üretimsizlikle iç içe geçmiş, borç, faiz, rant, sömürü üzerine siyasetini inşa etmiştir. Görüyor ve yaşıyoruz ki, aziz milletimiz kronik ve kısır döngüye binen ekonomik sorunlara mahkûm edilmiştir. Kazanan yolsuzluk çeteleri, kaybeden dürüstlük ve namustur. Kazanan, kasasını tıka basa dolduran hırsızdır, soyguncudur,; kaybeden ise topyekûn 77 milyondur. Elektrik, doğal gaz ve ulaşım fiyatlarına yapılan zamlarla vatandaşlarımız zora ve çileye mecbur bırakılmıştır. Bunun doğal sonucu olarak vatandaşlarımız pazarda, markette, bakkalda ihtiyaçlarının daha azını almak zorundadır.

Akp hükümeti hangi ülke politikasına el atmışsa hep vatan hainlerini anar olmuştur. Ne zaman bir açılım yapsa yerelde ve ulusal basında eskinin azılı kızıl komünistleri şimdinin liberal solcu geçinen köşe yazarından, gazeteciden, sanatçıdan bozma melekesiz iktidar yalakası güruh ile kamuoyu oluşturup Türk Milliyetçilerine saldırmaya devam etmektedirler. Hedef tahtasına Türk Milletinin birliğini beraberliğini oturtarak,  her açılımda bir parça kopartıp Türk Milletinin yavaş yavaş kanayan yaralarını azdırıp parçalamayı hedeflemektedirler.

CHP içindeki eskinin komünistleri şimdinin liberal solcuları,  Milliyetçi Hareket Partisini hedef alarak AKP’nin değneği olarak gösterip benim manevi değerleri yüksek saf milliyetçi ülke insanımı kandırmak için komuoyu oluşturmakta, milliyetçi oyları CHP’ ye kanalize etmeye çalışmaktadırlar. Oysa herkesin bildiği gibi AKP’ye bu bölücü açılımları bizzat yeni CHP yönetimi desteleyerek ülkemize bir dinamitte yeni CHP koymaktadır.

Örnek verecek olursak hepimizin bildiği gibi Bölücü örgüt mensupları PKK’lıların  avukatlığını yapan sezgin Tanrıkulu CHP’nin genel başkan yardımcısı değil mi ?

Kürtçe eğitimi destek veren PKK’lıları övgü yağdıran Hüseyin Aygün bu Atatürkçü geçinen yeni CHP’nin milletvekili değil mi? AKP’nin Atatürk’ten intikam almak için her zaman saldırı malzemesi olarak kullandığı 1930 lu yılların teröristi Şeyh Rızayı överek, özür dileyerek yaptığı dersim açılımını CHP’nin bölücü avukatı, genel başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu destek vermedi mi? CHP içindeki manevi değerleri yüksek değerlerini yeni CHP adı altında bozuk para gibi harcayan sayın Kemal Kılıçdaroğlu değil mi ?

Bu bölücü politikaları destek veren genel başkan yardımcıları, milletvekilleri hakkında hiçbir disiplin cezası vermeyen yeni CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu değil mi?

Milliyetçi Hareket Partisini AKP’ nin koltuk değneği gösterenler; Asıl Cumhuriyet halk partisinin AKP’nin koltuk değneği değil adeta arka bacağı olduğunu ya bakar kör oldukları için görmüyorlar ya da akıl tutulması yaşamaktalar. Bolu’da da akıl tutulması yaşayan köylü kurnazı köşe yazarları gereken cevabı 2015 genel seçimlerinde alacaktır. Türk Milliyetçileri, her zaman konu Türk Milleti düşmanlığında yarışan Müslüman gömleği altına saklanmış yeşil komünistlere ve Kemalist gömleği giymiş kızıl komünistlere karşı her zaman uyanık olmalı ve nöbet yerini terk etmeden saflarını sıklaştırmalıdır. Türk Milliyetçisi olan herkesi Milliyetçi Hareket Partisini davet ediyorum. Türk Milletinin kurtuluşu ancak ve ancak Milliyetçi Kadrolarla mümkündür”

MHP İlçe kongreleri şu tarihlerde yapılacak:


1-

BOLU

MENGEN

06.12.2014

CUMARTESİ

2-

BOLU

DÖRTDİVAN

07.12.2014

PAZAR

3-

BOLU

SEBEN

13.12.2014

CUMARTESİ

4-

BOLU

KIBRISCIK

14.12.2014

PAZAR

5-

BOLU

MUDURNU

20.12.2014

CUMARTESİ

6-

BOLU

GÖYNÜK

22.12.2014

PAZARTESİ

7-

BOLU

GEREDE

27.12.2014

CUMARTESİ

8-

BOLU

YENİÇAĞ

28.12.2014

PAZAR

9-

BOLU

MERKEZ İLÇE

11.01.2015

PAZAR

10-

BOLU

İL BŞK.

08.02.2015

PAZAR



Editör: E. Candan