Bolu Dağı A.Şde görev değişimi

Bolu Dağı A.Ş.’de ki Genel Müdürlük görevinden geçtiğimiz hafta ayrılan Hasan Umur’un ardından bu görevi idame ettirecek isimler belli oldu.

Bolu Dağı A.Şde görev değişimi
18.11.2014 - 23:28

Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar neticesinde, Genel Müdürlük görevine kurum içinden atama yapılması uygun görülerek, daha önce İç Denetmen ve İstasyonlar Koordinatörlüğü görevini yürüten Necati Durukan Genel Müdürlük görevine atandı. Daha önce Bolu Dağı A.Ş.’de Teknik Müdürlük görevini yürüten Erdem Kök ise Genel Müdür Yardımcısı olarak yeniden görevlendirildi. İki buçuk yıl gibi bir süre zarfında şirketi başarı ile temsil eden Hasan Umur’a Türkiye’nin en önemli Beyaz eşya markalarından Simfer’de Genel Müdürlük görevine başladı. Bolu Dağı A.Ş. personeli 8 Kasım 2014 tarihinde düzenlenen Veda Gecesi ile Hasan Umur’a üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Necati Durukan Kimdir?

1960 yılında Mudurnu’da doğan Necati Durukan Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. 1994 yılında Mali Müşavir oldu. Profesyonel iş hayatına Mudurnu Tavukçuluk A.Ş.’de başlayan Durukan, 21 yıl bu işletmede üst düzey yöneticilik görevini yürüttü. Nisan 2012 tarihinden itibaren Boludağı A.Ş.’de İç Deneticilik ve İstasyonlar Koordinatörlüğü görevini yürüten Durukan evli ve beş çocuk sahibidir. Genel Müdürlük görevinde Necati Durukan’a başarılar dileriz.

Erdem Kök

1971 yılında Bolu’da doğan Erdem Kök ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Makine Bölümü mezunudur. 1998 – 2012 yılları arasında Arçelik A.Ş.  Bolu Fabrikasında Üretim ve Ar-Ge Bölümlerinde Uzman olarak çalıştı.2012 yılında Boludağı A.Ş.’de Teknik Müdür olarak göreve başlayan Erdem Kök, evli ve 2 çocuk babasıdır. Genel Müdür Yardımcılığı görevinde Erdem Kök’e başarılar dileriz.


Editör: E. Candan