Yılmaz işin laf kısmı bitti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Artık Seçimle gelenler seçildikleri süre içerisinde yapacakları faaliyetleri stratejik plan adı altında halka sunuyorlar. İşin artık laf kısmından çıkıp özüne gelinecek. Artık işin laf kısmı bitti” dedi.

Yılmaz  işin laf kısmı bitti
17.11.2014 - 23:41


Bolu Belediyesi'nin 2015-2019 yılları Stratejik Plan Tanıtım Toplantısı Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de seçimle iş başına gelenlerin yapacaklarını bir planlama dâhilinde halkla paylaşacağını ve adım adım takibinin yapılacağını söyleyerek, “Hiç kimse hiçbir şeyi unutmayacak. Bu planlı çalışmaya bütün kurumlarımız da girecek. Bundan önceki dönem laf üzerine laf koyma var idi. Bu çalışma ise taş üzerine taş koyma stratejisi. Bu stratejik plan açıklandığında Belediyemizin önümüzdeki süreçte yapacakları işlerin tamamı belli. Bu çalışmalarda adım adım takip edecek kim o da Bolu Halkı. Niye yapılmadı diye soracak olan sizlersiniz. Basınımız da burada. Bunları kayıt altına alıyorlar. Bu konu ülkemiz için çok önemli” dedi.
Başkan Yılmaz, Bolu’nun gelecekte turizm, üniversite ve spor kenti olacağını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti;
“Hedefimizi belirledik. Dünya’da 4 mevsimin doyasıya yaşanabildiği tek il Bolu. Böyle bir coğrafyada biz 11 yıla yaklaşan bir belediye başkanlığı sürecini tamamlıyoruz. Önümüzde 4 yılı aşkın bir süre kaldı. Bu süre zarfında tek bir amacımız var. Bu coğrafya ile uyumlu kenti oluşturabilmek.


Editör: E. Candan