Hokeyciler den Bakan Yardımcısına ziyaret

HighWay Hokey Kulübü bayan sporcuları, Başkanı ve yöneticileri Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Metin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti

Hokeyciler den Bakan Yardımcısına ziyaret
23.10.2014 - 17:52

HighWay Hokey Kulübü bayan sporcuları, Başkanı ve yöneticileri Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Metin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Hokey Federasyon Başkanı Sadık Karakan HighWay Hokey Kulübüne eşlik etti. Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Danışmanı Şahin Ertem’de görüşme boyunca destek ve önerilerini sundu.

Geçtiğimiz yıl Avrupa Kupası öncesi teşekkür ziyaretinde bulunulan Metin Yılmaz’a HighWay Hokey Kulübüne desteklerinden dolayı ikinci bir ziyarette bulunuldu. Kulüp Başkanı Hasan Umur,  bayan takımı sporcuları, kulüp antrenörü ve yöneticilerin katıldığı ziyarette Federasyon Başkanı Sadık Karakan ve Şahin Ertem HighWay Hokey Kulübüne eşlik etti.

Yapılan ziyarette Hokey Kulübünün önümüzdeki yıl gideceği 2 Avrupa Şampiyonası ve Bolu’ya inşası planlanan Hokey Sahasının detayları görüşüldü. Ayrıca sporcuların sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette Federasyon Başkanı ve Bakanlığın ortak düşüncesi olan Bolu’yu Hokey Kamp Merkezi haline getirmek konuşuldu. Görüşme sonrası toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret tamamlanmış oldu.


Editör: E. Candan