Erginer

Adana Demirspor deplasmanda Boluspor’u 3-0 mağlup ederek evine mutlu dönerken, Boluspor cephesinde ise üzüntü hakimdi.

Erginer
28.09.2014 - 20:38

Adana Demirspor deplasmanda Boluspor’u 3-0 mağlup ederek evine mutlu dönerken, Boluspor cephesinde ise üzüntü hakimdi. 
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Ağır bir mağlubiyet aldık. Aslında fena oynamıyorduk. Çok fazla da gol pozisyonu bulduk ama skor 0-0 iken oynamakla 1-0 iken oynamak çok farklı. Aldığınız riskler farklı ama ne olursa olsun bu tip skorların açıklaması yok. Kendi açımdan bu mağlubiyet kabul edilebilir bir skor değil. Tabii ki maçla ilgili yorumlar yapılıyor. Ama bu söylemler bence havada. Ne olursa olsun böyle mağlubiyetler almayacaksınız. Bu kabul edilebilir değil. Tekrar toparlanıp ayağa kalkmamız ve Boluspor’u istediğimiz seviyeye getirmek gerekiyor” dedi.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise Boluspor'un saygı duydukları bir ekip olduğunu belirterek, “Onlar da bizim gibi çok kaliteli bir takım oluşturdu. Bundan sonra oynayacakları müsabakalarda da başarılar diliyorum. Şimdi de geçmişte neler yaşadığımızı yad etmek için kamp yaptığımız otelde kaldık. Sonradan oluşan takımların her zaman zorluğu vardır. Biz bu zorluğu, oyuncularımızın üst seviyede gayreti, çabası ve takım olma bilincini en erken sürede yakalamalarıyla biraz lehimize çevirmiş gibi görünüyoruz ama daha ligin başındayız" şeklinde konuştu.
Karaman, gelecek haftaya elde ettikleri galibiyetin bilinciyle hazırlanacaklarını vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı: 
“Şu ana kadar göstermiş olduğumuz mücadelenin üzerine koyarak devam edeceğiz ki takımımızın karakteri de budur. Bugün de bu yağmurlu havada ve zor şartlarda varını, yoğunu ortaya koyan futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bizi desteklemek için Bolu’ya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve maçtan sonra bizi alkışlayan Boluspor taraftarına da teşekkür ediyorum."


Editör: E. Candan