SGK il müdürleri Kastamonuda buluştu

Koordine İller Aylık Koordinasyon Toplantısı SGK Ankara İl Müdürlüğü Başkanlığında Kastamonu’nun Daday İlçesinde yapıldı.

SGK il müdürleri Kastamonuda buluştu
24.09.2014 - 23:35

Ankara SGK İl Müdürlüğü Koordinatörlüğünde yapılan ve 2014 yılı 5. Koordinasyon toplantısı SGK Ankara İl Müdürü İsmail Sevinç Başkanlığında Kastamonu ili Daday ilçesinde gerçekleştirilmiştir.

Bolu Sosyal Güvenlik il Müdürlüğünü temsilen İl Müdürü Erhan Çavuş ve Performans ve Koordinasyon Servisi Sorumlusu Sedat İnce Katıldı.

Toplantı Kastamonu İli Daday İlçesi İksir otelde gerçekleştirilmiş olup, Daday Kaymakamı Zafer Sağ İle SGK Ankara İl Müdürü İsmail Sevinç’in konuşmaları ile başladı. SGK Ankara İl Müdürü İsmail Sevinç, SGK Bolu İl Müdürü Erhan Çavuş, SGK Bartın İl Müdürü Bilal Canbolat, SGK Çankırı İl Müdürü Hicran Çakmakçi, SGK Karabük İl Müdürü Nuri Akçay, SGK Kastamonu İl Müdürü Oktay Öztanç ve SGK Kırıkkale İl Müdürü Veli Karacaköylü ve İl Müdür Yardımcıları nezaretinde aşağıdaki maddeler üzerinde görüşmeler başladı.

Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6552 sayılı Kanunda belirtilen bazı kurum alacakların yeniden yapılandırılmasına dair ilgili kanun maddeleri ile ilgili çalışmalar, Yurtdışı işlemleri, Sigortalı Tescil (4/A) işlemleri, Kısa Vadeli Sigorta Kolları İşlemleri, Tahsis(4/A) işlemleri hakkında sorun ve çözümler, İl Müdürlükleri Genel Sorun ve Çözüm Önerileri, Diğer hususlar gündeme alınmış olup, Mevzuattan doğan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.


Editör: E. Candan