BGC üyeleri tugay komutanını ziyaret etti

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bülent Velioğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer’i ziyaret etti.

BGC üyeleri tugay komutanını ziyaret etti
13.09.2014 - 11:45


Ziyarete BGC Başkanı Bülent Velioğlu, Başkan Yardımcısı Mert Minisker, yönetim kurulu üyeleri Güner Ateş, Ali Oflaz ve Mehmet Korkusuz katılırken, Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, gazetecileri karargah kapısında karşıladı. Sıcak karşılamanın ardından BGC üyelerini karargahın bahçesinde misafir eden Tuğgeneral Güneşer, 4 yıl boyunca eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yaverliğini yaptığı dönemde gazetecilerle yaşadığı anılarını anlattı.
Gazetecilik mesleğinin zorluklarından bahseden Güneşer, “Sayın Abdullah Gül ile görev yaptığım dönemde gazetecilerin çalışmalarını yakından görüyordum. Zor şartlar altında çalışıyorsunuz. Hayatımda gazeteciler kadar işlerini seven bir meslek daha görmedim. Bu yönden gazetecilerin yaptıkları işe saygı duyuyorum” dedi.
BGC Başkanı Bülent Velioğlu ise, “Yıllardan bu yana terörle mücadelede etkin rol oynayan komando tugayımıza bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Allah bu yolda ordumuza yardım etsin. Gülen yüzünüzle bizleri misafir ettiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Bolu’ya tekrar hoş geldiniz” şeklinde konuştu.
Daha sonra günün anısına karargah binasının önünde bulunan asker anıtının önünde fotoğraf çektirildi.


Editör: E. Candan