Davarcıoğlu Fikret Hakana sitem etti

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu Köroğlu Festivali davetine katılmayı kabul eden ve daha sonra siyasi sebeplerle daveti reddeden Fikret Hakan’a sitem ederek, “Köroğlu siyaset üstü bir değerdir” dedi.

Davarcıoğlu Fikret Hakana sitem etti
28.08.2014 - 19:24

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, ünlü oyuncu Türkan Şoray ile birlikte Köroğlu Festivali davetine katılmayı kabul eden ve daha sonra siyasi sebeplerle daveti reddeden Fikret Hakan’a sitem ederek, “Köroğlu siyaset üstü bir değerdir” dedi. 
Her yıl olduğu gibi bu yıl da 26 ile 28 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan Uluslararası Köroğlu Festivali’ne ünlü isimler akın edecek. Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, 26 Eylül’de Bolulular ile buluşacak.
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Köroğlu Festivali Yürütme Kurulu Üyesi Emine Davarcıoğlu, festival hazırlıklarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. 26-28 Eylül tarihlerinde bu yıl ikincisi düzenlenecek 2. Uluslararası Köroğlu Festivali’nin bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlanacağını belirten Davarcıoğlu, “Bolu bu yıl da Köroğlu ruhuyla dolup taşacak” dedi.
Köroğlu efsanesini beyaz perdeye taşıyarak ölümsüzleştiren Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerini Bolu’da ağırlamayı hedeflediklerini belirten Davarcıoğlu, daveti reddeden Fikret Hakan’a sitem ederek, “Bu yılda ‘Köroğlu Dağlar Kralı’ filminin başrol oyuncuları Türkan Şoray ve Fikret Hakan’ı davet ettik. Türkan Şoray davetimizi kabul etti ancak davetimizi önce kabul eden Fikret Hakan'ın daha sonra ‘siyasi tercihleri’ nedeniyle Köroğlu Festivali’ne katılamayacağını bildirmesi bizi üzdü. Ünlü oyuncuya sitemimiz var” ifadelerini kullandı.


Editör: E. Candan