Yatırım projeleri yerinde inceleniyor

Bolu’da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 2006 yılından günümüze kadar yüzde 50 hibe desteği ile yapılan ekonomik yatırım projeleri yerinde incelendi.

Yatırım projeleri yerinde inceleniyor
21.08.2014 - 01:41


Bakanlık Koordinatörü Serdal Koç, İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü İsmail Taş, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Erdal Kaya ile Şube Teknik personeli Mühendis Serap Turan ve Gülriz Ersöz tarafından yatırım projeleri yerinde değerlendirilmeye başlandı. Program dahilinde Göynük ilçesinde bulunan Nazarlar Nakliye Petrol Ürünleri İnşaat Tarım Turizm Tic. San. Ltd. Şti.’ne ait Ayçiçeği işleme (eleme, paketleme) çelik silo depolama tesisi yeni yatırım projesi ve Orallar Un ve Yem Nakliye Tarım İnşaat Turizm Tic. San. Ltd. Şti.’ne ait 3 bin tonluk çelik silo kurulumu ile kapasite artırımı projelerinin uygulandığı tesisler yerinde ziyaret edilerek denetlendi.
Mengen ilçesinde Varlık Et ve Et Ürünleri Tarım ve Hayvancılık Gıda İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.’ne ait Mengen Sucuğu Üretim Tesisi Yatırım projesi ve Sum Tarım ve Orman Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti.’ne ait Doğal mantar toplama kurutma ve ambalajlama tesisleri ziyaret edildi ve denetlendi.
Diğer projelere ait tesis ziyaretleri yapılarak denetlemelere devam edileceği belirtildi.


Editör: E. Candan