Vali herkesi bayramlaşmaya davet etti

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Ramazan Bayramı’nın birinci günü düzenlenecek olan bayramlaşmaya tüm Bolu halkını davet etti.

Vali herkesi bayramlaşmaya davet etti
27.07.2014 - 18:03

  Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Ramazan Bayramı’nın birinci günü düzenlenecek olan bayramlaşmaya tüm Bolu halkını davet etti. “Bayramları bayram gibi kutlayalım” diyerek geleneklerimiz arasında yer alan bayramlaşmanın önemine değinen Vali Zahteroğulları, “Sadece protokol ve kamu görevlilerini değil bu bayram ben tüm Bolu halkımızı bayramlaşmaya davet ediyorum” dedi. 

Bayram günlerinin milletçe tek yürek olarak birlik, beraberlik, akrabalık, dostluk, komşuluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği özel günler olduğunu ifade eden Vali Ahmet Zahteroğulları, Ramazan Bayramı’nın ilk günü İzzet Baysal Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nde düzenlenecek bayramlaşma törenine tüm Bolu halkını davet etti.

 

“Bayramları bayram gibi kutlayalım” diyen Vali Zahteroğulları, “ Bayramlar, dünyanın binbir türlü meşguliyetinin yanında, insanoğlunun insanoğluna zulmünün sınır tanımazlığının en müşahhas Örneklerinin görüntülerini, sofralarımızdaki lokmaları boğazımıza tıkarcasına her gün müşahhas ettiğimiz günümüz dünyasında paylaşmaya, sevgiye, saygıya, hoşgörüye, dayanışmaya, şefkate, merhamete kısaca İNSANLIĞA dair duygu ve değerleri yaşayabildiğimiz ve de yaşatabildiğimiz yegane günlerdir. O nedenle hiç olmazsa bayram günlerini doyasıya bayram gibi yaşayalım   ”dedi.

 

Bayramlaşma programının protokol bayramı olmaktan çıkarmak istediklerini ifade eden Vali Ahmet Zahteroğulları her kesimden katılımın olmasını arzu ettiğini belirterek“ Biz özellikle Valilik olarak düzenlemiş olduğumuz bayramlaşma programlarını artık protokol bayramı olmaktan çıkarmak istiyoruz. Bu bayramlaşma gününün toplumun her kesiminden katılımın olduğu bir gün olmasını istiyorum. Sadece protokol ve kamu görevlileri değil, tüm halkımız bayramlaşma programımıza gelmeli, gelebilmeli ” dedi.

 

Ramazan Bayramı’nın ilk günü saat 11.00’de yapılacak olan bayramlaşma programına   herkesi davet eden Vali Zahteroğulları, “Ben eşim ile birlikte orada olacağım. Bayram sevincini hep birlikte kutlamak için herkesi bayramlaşmaya davet ediyorum.  ” dedi.


Editör: E. Candan