Bayram trafiği başladı

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyenler, TEM Otoyolu Bolu Gerede ve Yeniçağa gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Bayram trafiği başladı
25.07.2014 - 16:59

Bayram tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda uzun araç kuyruğuna neden oldu.

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyenler, TEM Otoyolu Bolu Gerede ve Yeniçağa gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yaşanan yoğunluk ve kazalar sonucu 15 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.

Ramazan Bayramı için erkenden yola çıkanlar TEM Gerede ve Yeniçağa gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Karadeniz ile bağlantıyı sağlayan Gerede gişelerinin önünde 10 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.

Trafik ekipleri Gerede gişelerinin önündeki yoğunluğu azaltmak için araçları Gerede gişelerinden önceki Yeniçağa gişelerine yönlendirdi

 Yeniçağa gişelerinin önünde de 15 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluşurken zaman zaman meydana gelen trafik kazaları da ulaşımı etkiledi. Trafik ekipleri maddi hasarlı kazalar nedeniyle araçların yoldan kaldırılmasını sağlayarak yolda bekleyen araçları gişelere doğru yönlendirdi.

Trafik yetkilileri TEM Otoyolu'nda yaşanan yoğunluğun hafta sonuna kadar devam etmesinin beklendiğini bildirirken, Bolu Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri de, sürücüleri yakın takip, hatalı sollama ve hız yapmamaları konusunda uyarıyor.


Editör: E. Candan