HIGHWAY’DE 23 NİSAN COŞKUSU

Bolu Dağı’nda hizmet veren HighWay Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde (AVYM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladı.

HIGHWAY’DE 23 NİSAN COŞKUSU
24.04.2014 - 11:37

Bolu Dağı’nda hizmet veren HighWay Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde (AVYM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladı. Aileleriyle birlikte HighWay'e gelen çocuklar eğlencenin ve bol aktivite ile anlamlı günün tadını çıkardılar.

Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına hediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, HighWay Outlet'te coşku ile kutlandı. Gün boyunca AVYM'ye gelen minikler çeşitli etkinlikler ile vakit geçirdi. İlk olarak Özel Papatya Kreşinin minik öğrencilerinden oluşan koro ile 23 Nisan şarkıları söylendi. Minikler ve ebeveynleri bayram coşkusu içerisinde şarkılar söyledi, danslar etti. 23 Nisan Korosunun ardından ana sahnede ritim jimnastik gösterisi yapıldı. Gösterinin ardından AVM tarafından çocuklar için hazırlanmış uçurtmalar ile ‘Uçurtma Şenliği’ düzenlendi. Çocuklar tuttukları takımın, coşkulu renklerin hakim olduğu uçurtmalarını semalara gönderdi. Uçurtma şenliği sonrasında belediye bandosu ile bayraklar eşliğinde AVM turu yapıldı.


Editör: E. Candan