SAYINDAN KUTLU DOĞUM MESAJI

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

SAYINDAN KUTLU DOĞUM MESAJI
17.04.2014 - 01:23

   AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Sayın, “İnsanoğlun yaratılış amacından çok uzaklara savrulduğu bir dönemde peygamber olarak dünyaya gönderilen Hz. Muhammed (Sav), Dünyayı ve insanlığı içinde bulunduğu koyu karanlıklardan çıkarmış, bir nur gibi bütün insanlığın üzerine doğmuştur. İnsanla yaratılış amacı arasındaki mesafeler Hz. Muhammed (Sav)’in risaleti (elçiliği) ile kapanmış, insan bedenen ve ruhen gerçek kimliğine kavuşmuştur” dedi. 
    Sayın, yazılı olarak yayımladığı açıklamasında Hz. Muhammed'in dünyaya gelişinin kutlandığı Kutlu Doğum Haftası’na ulaşmanın sevincini, huzurunu ve mutluluğunu İslam âlemi olarak hep birlikte yaşadıklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:
 

“PEYGAMBERİMİZİN DOĞUMU İNSANLIĞIN TEKRAR ANLAM BULDUĞU BİR MİLATTIR”

 “İnsanların en hayırlısı olan sevgili Peygamberimizin doğumu, insanlığın tekrar anlam bulduğu bir milattır. O’nun bizlere kazandırdığı, dostluk, sevgi,  hoşgörü, haklının yanında yer alma ve doğru olanı temsil etme gibi değerler ile hayatımıza işlerlik kazandırmak en büyük görevimizdir. Kardeşlik, sevgi, merhamet, barış ve birlik gibi duyguların yoğunlaşacağı ve daha güçlü karşılık bulacağı  ‘Kutlu Doğum Haftası’ vesilesiyle yüce Peygamber efendimizin emanetine sahip çıkmaya devam edeceğimizi bir kez daha yineliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, idrak etmiş olduğumuz bu mübarek haftanın, başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyerek, tüm Boluluların Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyorum.”


Editör: E. Candan